Legfrissebb képek

Legfrissebb kommentek

 • Varga Viktória Ez nálunk is ugyanígy van, egész délutánokat töltü...
  2011-08-02 17:32:18 (Agyő pelus!)
 • Sipos Szilvi Szia Viki! Én a hajamat tépem kakiláskor... Fanni...
  2011-07-29 11:23:38 (Agyő pelus!)
 • Varga Viktória Szia Szilvi! Végre Regi is elhagyta a pelust, e...
  2011-07-28 12:05:15 (Agyő pelus!)
 • Hegedűs Anna Az internet alapján nem szabad elhinni semmit a be...
 • Jakab Gabriella Olyan, mintha magunkról olvastam volna... két évve...

Hozzáférés

rss  RSS hírcsatorna
Az RSS hírcsatorna kizárólag a nyilvános blogbejegyzéseket tartalmazza!

Jog: Látogató

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

A kisasszony szép suttyomban kinövesztette a kilencedik fogát, a bal alsó rágót. Így utólag belegondolva fájhatott neki éjszaka, de mivel amúgy is iszonyú rosszul alszik éjjelente, ezért nem is gondoltam rá, hogy az lehet a baj…

Fognövesztés nélkül is felkel sokszor, és éjjel 1-2-3 körül mindig átviszem magam mellé, ott még szenved(ünk) egy kicsit, de előbb-utóbb elalszik. Igaz, van, hogy háromszor megyünk ki a konyhába teáért.

Valamelyik nap reggel viszont benéztem a szájába, és a bal felső rágó fogánál bevérzett az ínye szegénynek, de a fog még nem bújt ki. Csabinál is volt egyszer ilyen, csak neki a felső elsőknél.

...fogacska. :) Tegnap kibújt! Előtte éjszaka nagyon rosszul aludt szegénykém, sokszor felébredt, ki kellett vennem az ágyából, és a karomban aludt el. Hajnaltól végül egy ágyban aludtunk, mert a kiságyba hiába tettem vissza, rögtön felébredt és sírt. De legalább megvan végre a fogacska. Ma sokszor nyújtogatta a nyelvét, mi ez a sokminden a számban, gondolhatja. :) Meg kell szoknia. Arra viszont sajnos már rájött, hogy tudja csikorgatni is a fogait... :s

Nagyon nem engedi Fanni, hogy megnézzem, nem-e bújt ki foga, állandóan kilöki az ujjamat. Igaza is van, mit nyúlkálok a szájába, nem vagyok én fogorvos... Azért eddig naponta egyszer sikerült kitapintanom, de eddig egyik sem tört még át, viszont ma a fürdésnél éreztem, hogy kettő is kibújt!!! A bal felső 1-es és a jobb felső 2-es. Így már 7 foggal rendelkezik a drágám :) Már csak a jobb felső 1-es hiányzik a sorból, de az is látszik az ínye alatt.

Bejött a sejtésem, kibújt az ötödik foga Fanninak! Napok óta elég nyűgös volt, sokszor ébredt éjjel. Vagy csak a cumi kellett neki, vagy ki kellett vennem, és a karomban aludt el. De olyan is volt, hogy a nagyágyba fektettem a huszadik felsírása után, és együtt aludtunk.

Továbbra is fittyet hány a Kisasszony a hagyományokra, és a négy alsó foga után a bal felső 2-es bújt ki neki ma. :)

Hétfőn kibújt Fanni 4. foga! Úgyhogy már négy foga van, és mind alul. Néztem, mintha az egyik felsőt is láttam volna az ínye alatt, de biztos csak odaképzeltem, mert másnap már semmi nem volt ott...

Majdnem elfelejtettem megírni, hogy 3 fogú lett a Drágám! Pénteken áttört a bal alsó kettes foga Fanninak! A jobb alsó kettes is látszik már, de még nem bújt ki. Egy nap legalább egyszer mindig megvizsgálom az ujjammal, van-e újabb fogacska. Eddig még nem harapott meg szerencsére. :) Helyesebben az ujjamat nem (csak a mamáét!), viszont az államat már volt, hogy bekapta és meg is harapta!

Úgy látszik, nem követi a trendet, mert most a felső fogaknak kellett volna következniük, de azoknak se híre, se hamva, megduzzadva sincsen felül az ínye. Mindegy, előbb-utóbb jönnek azok is. A felsőkkel Csabi sokkal jobban megszenvedett, mint az alsókkal, tiszta lila volt az ínye, emlékszem.

Igen, ma kibújt a bal alsó egyes foga is! Végre! Ez jobban megkínozta, mint az első, sokkal nyűgösebb volt már egy ideje.

Ma 6 hónapos és 1 napos. Fürdéskor megmértem, biztos, hogy nem pontosan, mert egy pillanatra sem maradt nyugton, és folyton le is ért a lába, de úgy 8,2 kg körül van.

Igen, tegnap estére kibújt a jobb alsó 1-es foginca! Csabinak másfél héttel később bújt ki az első, na nem mintha ez jelentene valamit, de miért ne hasonlítgassam össze őket, ha már egyszer van két gyerekem. :)

twitteriwiwfb

Blog info

Fanni & Csabi mindennapjai

Mindennapi történések, események CsabiBátyus és FanniHugi életéből - SzilviAnyu "tollából".

img

Gyermekek

Galambos Csabi
child_110
14 éves, 11 hónapos, 1 napos
119 cm, 18000 g
Galambos Fanni
child_111
10 éves, 2 hónapos, 3 hetes, 3 napos
86 cm, 11060 g
Fejlődés »