Legfrissebb képek

Legfrissebb kommentek

 • Varga Viktória Ez nálunk is ugyanígy van, egész délutánokat töltü...
  2011-08-02 17:32:18 (Agyő pelus!)
 • Sipos Szilvi Szia Viki! Én a hajamat tépem kakiláskor... Fanni...
  2011-07-29 11:23:38 (Agyő pelus!)
 • Varga Viktória Szia Szilvi! Végre Regi is elhagyta a pelust, e...
  2011-07-28 12:05:15 (Agyő pelus!)
 • Hegedűs Anna Az internet alapján nem szabad elhinni semmit a be...
 • Jakab Gabriella Olyan, mintha magunkról olvastam volna... két évve...

Hozzáférés

rss  RSS hírcsatorna
Az RSS hírcsatorna kizárólag a nyilvános blogbejegyzéseket tartalmazza!

Jog: Látogató

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

Szűrés: karacsony Címke szűrés kikapcsolása

A Karácsony szépen telt, Csabi meggyógyult addigra. Szenteste napján Irén mamánál ebédeltünk. Fanni nem nagyon szeret idegen helyen lenni, és először, mikor voltunk ott, nagyon nyűgös volt. De ezen a napon egy fokkal jobban viselkedett, úgyhogy talán csak hozzá kell szoknia a környezetváltozáshoz. Keveset aludt, de a nagynénjére sokat mosolygott. :) Viszont 3 óránként evett, aminek én nagyon örültem, mert előtte napokig alig akart enni, állandóan kilökte a cicit és csak ordított. Ha viszont először az ujjamat adtam a szájába, és amikor elkezdte szívni, akkor gyorsan megkapta a cicit, akkor evett rendesen! A fene se érti ezt - gondoltam. De ezzel a módszerrel és teázással valami került a kis gyomrába. Szerintem a hasa és az ínye fájt. Na, ezért örültem, hogy 24.-én rendesen szopizott.

A karácsonyfát már 23.-án feldíszítettük Csabival. Hogy élvezte! Nem egyszer elmondta, hogy ez a legszebb évünk, és hogy ez a legszebb karácsonyfa! :) Ha rajta múlt volna, akkor minden fellelhető díszt feltett volna a fára, alig tudtam lebeszélni. Idén túlnyomó részt arany-ezüst színű volt a fánk, tavaly kék, Apa miatt. Persze, hogy Csabi most is kéket akart, de aztán kitalálta, hogy jövőre mégis inkább piros legyen. Majd meglátjuk.

Karácsony első napján szüleim és öcsémék jöttek el hozzánk. Délután pókereztünk Apa új pókerkészletével, addig mama foglalkozott a gyerekekkel.

A második napon mi mentünk Jenő papáékhoz. Egyszer aludt el Fanni kb. ¾ órára, de nem volt nyűgös, és enni is sűrűn evett. Délután viszont elkezdett köhécselni, és hallottuk, hogy le van neki rakódva a torkára a váladék, és nehezen is kap levegőt. Úgyhogy elindultunk haza, persze, Csabi akkor lett éhes, úgyhogy előbb evett. Fanni szerencsére elaludt hazafele, viszont este nagyon sokáig fent volt. sokszor kellett szívnom az orrát, persze, utálja, de muszáj volt, mert nehezen kapott levegőt, evés közben is. Szerencsére enni evett, ezzel legalább nem volt gond. Az éjszaka szörnyű volt. A szobájában aludtam, hogy halljam, hogy vesz levegőt. Elég sokszor felsírt, de azért valamennyire tudott aludni, persze, éjjel is szívni kellett az orrát.

twitteriwiwfb

Blog info

Fanni & Csabi mindennapjai

Mindennapi történések, események CsabiBátyus és FanniHugi életéből - SzilviAnyu "tollából".

img

Gyermekek

Galambos Csabi
child_110
14 éves, 11 hónapos, 1 napos
119 cm, 18000 g
Galambos Fanni
child_111
10 éves, 2 hónapos, 3 hetes, 3 napos
86 cm, 11060 g
Fejlődés »