Legfrissebb képek

Legfrissebb kommentek

 • Varga Viktória Ez nálunk is ugyanígy van, egész délutánokat töltü...
  2011-08-02 17:32:18 (Agyő pelus!)
 • Sipos Szilvi Szia Viki! Én a hajamat tépem kakiláskor... Fanni...
  2011-07-29 11:23:38 (Agyő pelus!)
 • Varga Viktória Szia Szilvi! Végre Regi is elhagyta a pelust, e...
  2011-07-28 12:05:15 (Agyő pelus!)
 • Hegedűs Anna Az internet alapján nem szabad elhinni semmit a be...
 • Jakab Gabriella Olyan, mintha magunkról olvastam volna... két évve...

Hozzáférés

rss  RSS hírcsatorna
Az RSS hírcsatorna kizárólag a nyilvános blogbejegyzéseket tartalmazza!

Jog: Látogató

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

Karácsony után, vasárnap nagyon nyűgös volt szegény Fannikám, csak ölben volt neki jó, úgyhogy semmit nem tudtam csinálni. Nagyon csúnyán köhögött, úgyhogy eldöntöttem, hogy hétfőn elviszem orvoshoz, bár Apja azt mondta, felesleges. El is jöttek hétfőn szüleim, a papa itthon maradt Csabival, mi meg a mamával és Fannival elmentünk az orvoshoz. Hát jól tettem, hogy mégis elvittem, mert hörghurutja volt. Azt mondta az orvos, hogy úgy köhög szegény, mint egy bagós, tüdőből. Úgyhogy írt fel neki antibiotikumot. Muszáj volt, és hatott is a gyógyszer meg az orrcsepp. Egész nap sokat aludt, ki tudtam mindent vasalni, Csabi meg palacsintát sütött a mamával. Az éjszaka is jól telt, Fanni este 8 körül elaludt, és csak 02:30-kor, majd 06:30-kor kelt fel enni. Végre a saját ágyamban aludtam.

Kedden is sokat aludt Fanni, egyre kevesebbszer kellett szívnom az orrát, de köhögni sokat köhögött és csúnyán is. Egy hétig volt beteg, de nagyon jól viselte a Drágám. A gyógyszert is szépen bevette, mondtam is Csabinak, hogy „látod, Vele nem kell úgy szenvedni, mint Veled". Csabival szabályosan közelharcot kell vívni, míg beveszi a gyógyszert.

Egy hét múlva kellett Fannit visszavinni, meg is gyógyult addidgra. A 3 hónapos oltást is megkaphatta 3 nap múlva. Szegénykém, hogy ordított, mindkét combjába kapott szurit, de azért vszonylag hamar megnyugodott, csak nem volt szabad letennem... :) Szerencsére nem lázasodott be most sem, de egy fél kúpot kellett neki adnom, az orvos utasítására. Hát aki ezt kitalálta! Mármint hogy fél kúp kell a babáknak! Vagy én vagyok elképesztően béna, ami mondjuk elképzelhető, vagy teljességgel lehetetlen, de nem tudom úgy félbevágni a kúpot, hogy a másik fele is használható legyen! Mindig szétmorzsolódik... Na mindegy, az egyik felet be tudtam neki adni, ez a lényeg.

twitteriwiwfb

Blog info

Fanni & Csabi mindennapjai

Mindennapi történések, események CsabiBátyus és FanniHugi életéből - SzilviAnyu "tollából".

img

Gyermekek

Galambos Csabi
child_110
14 éves, 11 hónapos, 1 napos
119 cm, 18000 g
Galambos Fanni
child_111
10 éves, 2 hónapos, 3 hetes, 3 napos
86 cm, 11060 g
Fejlődés »