Legfrissebb képek

Legfrissebb kommentek

 • Varga Viktória Ez nálunk is ugyanígy van, egész délutánokat töltü...
  2011-08-02 17:32:18 (Agyő pelus!)
 • Sipos Szilvi Szia Viki! Én a hajamat tépem kakiláskor... Fanni...
  2011-07-29 11:23:38 (Agyő pelus!)
 • Varga Viktória Szia Szilvi! Végre Regi is elhagyta a pelust, e...
  2011-07-28 12:05:15 (Agyő pelus!)
 • Hegedűs Anna Az internet alapján nem szabad elhinni semmit a be...
 • Jakab Gabriella Olyan, mintha magunkról olvastam volna... két évve...

Hozzáférés

rss  RSS hírcsatorna
Az RSS hírcsatorna kizárólag a nyilvános blogbejegyzéseket tartalmazza!

Jog: Látogató

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

Szűrés: madarász Címke szűrés kikapcsolása

Kedden voltunk a Madarászban kontrollon, Csabi popsija miatt. Aznap épp arra gondoltam, vajon hányszor kell még visszamennünk...? Olyan sokan voltak, hogy másfél órát vártunk, mire bejutottunk, és 2 perc alatt végeztünk is. Megnézte az orvos Csabi popsiját, azt mondta, hogy úgy gondolja, most nem csinál már vele semmit, és majd meglátjuk, mi lesz. Kakilás után ülőfürdőzni kell, nem nagyon szabad törölni, mert felsértheti ott a bőrt, ne nagyon biciklizzen, és nem jó, ha bepállik a popója. Minden nap nézzük meg, és ha változna valami, akkor vigyük vissza.

Hát, tegnap fürdésnél úgy láttam, mintha elkezdett volna nőni, és egyre fehérebb a közepe. De nem fáj neki és nem is viszket. Vasárnap tudom megint megvizsgálni, mert hétvégén Irén mamánál alszik Csabi. Ma este viszi el Apja, ovi után.

Ma van egyébként az oviban a farsang, kíváncsi vagyok, élvezni fogja-e. Ez lesz az első farsangja, mert eddig olyan szerencsétlenül alakult, hogy mindig beteg volt farsang idején, a bölcsiben és az ovi kiscsoportban is. Tavaly vettem neki cowboy jelmezt, de nem tudom, hova tüntettem el, nem találom. Úgyhogy vettem neki kedden sheriff jelmezt kalappal, piszolytartó övvel, mellénnyel, nagyon örült neki. :) Majd lefotózom.

Visszavittük Csabit kedden a Madarászba, kontrollra. Hihetetlenül sokan voltak, elég nehéz volt a várakozás. Az orvos is minél hamarabb ki akart minket küldeni, mondta is, hogy igyekezzünk, mert nagyon sokan vannak. Gabi nagyon nem volt szimpatikus neki, engem viszont még simogatott is...

Tehát. Nem mondta el, hogy mit fog csinálni, ezért Csabi nagyon meg volt ijedve, amikor le kellett feküdnie a vizsgálóasztalra, és le kellett tolni a gatyóját. Ha csak annyit mondott volna az orvos, hogy megnézi és átköti, akkor nem sírt volna Csabi. Utólag mondta is szegénykém, hogy nem is fájt, és ha ezt előre tudja, akkor nem sírt volna.

Szinte végig hozzám beszélt az orvos (50 körüli férfi), hiába Gabi volt az, aki kérdezett. Szerinte mást mondott egyébként első alkalommal, és mást mondott most, amikor mindketten ott voltunk. Lényeg, hogy begyulladt Csabinak egy zsírmirigye, és ha ez még egyszer megtörténik, akkor műteni kell. Apja kérdezte, hogy mit jelent pontosan a műtét, erre az orvos azt válaszolta, hogy majd akkor megbeszéljük, ha aktuális lesz. Szóval marhára segítőkész volt, tényleg túl akart már lenni rajtunk. Azért megérthetné, hogy ez nem mondjuk egy kéztörés, amiről többet tud az ember, még jó, hogy lenne sok kérdésünk, hogy mitől alakul ez ki, lehet-e védekezni ellene, satöbbi. Jó, utána lehet nézni az interneten is, de azt az orvosok ugye nem szeretik. Egy ismerősöm is megkapta egyszer az orvostól, hogy most az internetnek hisz, vagy neki?! Egyébként természetesen utána néztem a neten, de pont ezekre nem találtam választ. Ha még egyszer kialakul, biztos, hogy nem ehhez az orvoshoz megyünk, már megbeszéltük.

Holnap kell még visszavinni, aztán jövő héten mehet oviba. Már nem fáj neki, WC-re is tud menni, úgyhogy ez is rendben van. Remélem, még egyszer nem kell átesnie ezen szegénykémnek.

twitteriwiwfb

Blog info

Fanni & Csabi mindennapjai

Mindennapi történések, események CsabiBátyus és FanniHugi életéből - SzilviAnyu "tollából".

img

Gyermekek

Galambos Csabi
child_110
14 éves, 8 hónapos, 2 hetes, 1 napos
119 cm, 18000 g
Galambos Fanni
child_111
10 éves, 1 hetes, 1 napos
86 cm, 11060 g
Fejlődés »