Legfrissebb képek

Legfrissebb kommentek

 • Varga Viktória Ez nálunk is ugyanígy van, egész délutánokat töltü...
  2011-08-02 17:32:18 (Agyő pelus!)
 • Sipos Szilvi Szia Viki! Én a hajamat tépem kakiláskor... Fanni...
  2011-07-29 11:23:38 (Agyő pelus!)
 • Varga Viktória Szia Szilvi! Végre Regi is elhagyta a pelust, e...
  2011-07-28 12:05:15 (Agyő pelus!)
 • Hegedűs Anna Az internet alapján nem szabad elhinni semmit a be...
 • Jakab Gabriella Olyan, mintha magunkról olvastam volna... két évve...

Hozzáférés

rss  RSS hírcsatorna
Az RSS hírcsatorna kizárólag a nyilvános blogbejegyzéseket tartalmazza!

Jog: Látogató

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

Szűrés: számítógép Címke szűrés kikapcsolása

Mostanában legtöbbször Fanniról írtam, főleg a betegsége miatt, úgyhogy ideje Csabiról is közreadnom egy kis összefoglalót.

Két hete nincs oviban, mert megfázott, csúnyán köhögött. Keddtől péntekig Ibi mamáéknál volt, nagyon élvezte, hogy csak vele foglalkoznak a mamáék, a mamáéknak meg az tett jót, hogy nem egymással kellett foglalkozniuk. Nem hiányoztam neki, telefonon is csak egy-egy szót tudtam beszédbe elegyedni Vele, már ment is tovább játszani.

Hétfőn Apja megkínozta... Hogy sajnáltam, de muszáj volt. Kakilás után észrevette Apja, hogy nagyon nagy és fehér a popsiján a pukli, amit ugye egy hónapja felvágott és kitisztított a gyereksebész. És hát Apa kinyomkodta belőle a váladékot, merthogy már magától ki volt lukadva. Tényleg muszáj volt, hogy ne gyulladjon be. A mama is minden nap nézte, hogy milyen a popsija, de nem látott semmi furcsát, viszont pénteken este fürdés után Apja megnézte, és baromi nagy és fehér volt megint. Alig nyomta meg, és kijött, mit jött, spriccelt a váladék. Én nem tudom, meddig lesz ez így?... Amíg meg nem műtik? De hogy mit takar a műtét, azt ugye nem volt hajlandó elmondani az orvos. Márpedig ez így nem megoldás, hogy kakilás után majdnem mindig ki kell neki nyomkodni a váladékot.

De hogy valami jót is mondjak: meg kell, hogy dicsérjem, hogy milyen ügyesen bánik a számítógéppel! Jó, ez az én érdemem is, mert nem volt időm (sem kedvem) annyiszor számítógépes játékokat játszani Csabival a neten, mint amennyiszer Ő akarta, ezért szép sorjában megmutattam, mit hogyan csináljon. Először az egérrel tanult meg bánni, aztán váltogatni az egyes játékok között (Thomas, Fireman Sam, Barnie, stb), becsukni az összes ablakot, kikapcsolni a gépet. Nemrég még engem hívott, ha megunt egy játékot, hogy lépjek át a másikba, vagy ha pl. a Sam kutyájával akart játszani, akkor nekem kellett a nyilakkal irányítanom a kutyust. Na nem - gondoltam, - erre sem időm, sem energiám, úgyhogy megmutattam, hogyan kell, vagy csinálod egyedül, vagy kapcsoljuk ki a gépet - mondtam neki. Tudta Ő egyébként, mert nagyon jól megfigyel mindent, csak kényelmes a lelkem, és amíg nincs rákényszerítve valamire, addig nem fárasztja magát vele. :) Már ott tartunk, hogy majdnem teljesen önkiszolgáló, tegnap mutattam meg neki az explorer ikonját, hogy arra kell először kattintania. Sőt, most eszembe jutott, hogy a játék linkjét állítom be kezdőlapnak. :) Persze, mi is nézzük gyakran Fannival, ahogy Csabi játszik, megdícsérem, ha ügyes, vígasztalom, ha veszített, de nem tudok állandóan ott ülni mögötte, mert Fanni hamar megunja.

Hiába, van érzéke a számítógéphez, tán Apjától örökölte. :)

És milyen nehéz lehet neki az egérrel bánni, hisz balkezes! Ebbe csak most gondoltam bele. Én megőrülnék, ha jobbkezes-létemre a bal kezemmel kellene az egeret kezelnem. Lesz ebből még gondunk... A minap az ollóval nem tudta elvágni a papírt. Hallottam, hogy vannak kifejezettem balkezesek számára készített eszközök, asszem utána kell ennek néznem.

twitteriwiwfb

Blog info

Fanni & Csabi mindennapjai

Mindennapi történések, események CsabiBátyus és FanniHugi életéből - SzilviAnyu "tollából".

img

Gyermekek

Galambos Csabi
child_110
14 éves, 8 hónapos, 2 hetes, 1 napos
119 cm, 18000 g
Galambos Fanni
child_111
10 éves, 1 hetes, 1 napos
86 cm, 11060 g
Fejlődés »