Legfrissebb képek

Legfrissebb kommentek

 • Varga Viktória Ez nálunk is ugyanígy van, egész délutánokat töltü...
  2011-08-02 17:32:18 (Agyő pelus!)
 • Sipos Szilvi Szia Viki! Én a hajamat tépem kakiláskor... Fanni...
  2011-07-29 11:23:38 (Agyő pelus!)
 • Varga Viktória Szia Szilvi! Végre Regi is elhagyta a pelust, e...
  2011-07-28 12:05:15 (Agyő pelus!)
 • Hegedűs Anna Az internet alapján nem szabad elhinni semmit a be...
 • Jakab Gabriella Olyan, mintha magunkról olvastam volna... két évve...

Hozzáférés

rss  RSS hírcsatorna
Az RSS hírcsatorna kizárólag a nyilvános blogbejegyzéseket tartalmazza!

Jog: Látogató

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

Szűrés: álomkór Címke szűrés kikapcsolása

Fanni tegnap álomkóros volt, és úgy tűnik, ma is az.

Tegnap megvárta, míg a fiúk elmennek dolgozni, akkor felkelt, evett. 9 körül viszont elaludt, és szinte az egész délelőttöt átaludta. Délután elmentünk a postára (hogy végre feladjam a Disney-könyvklubos megrendelőt, amit hetek óta megígértem Csabinak) és a közértbe. Miután mindezzel végeztünk, elaludt a kisasszony, úgyhogy sétáltunk egy jó nagyot. Közben én telefonálgattam, majd elkezdtem hallgatni angol nyelvleckét a mobilon, persze akkor ébredt fel Fanni. De nem reklamált, egész hazáig nézelődött. Bezzeg Csabi hogy utált a babakocsiban lenni... ebben is különbözik a két gyerek.

Utána itthon végülis nem sokat aludt, mert a fiúk hazaérkeztek, erre felébredt. Este hamar elálmosodott, próbáltam elaltatni, de nem ment, úgyhogy Csabi lefektetése után aludt el, 9 körül. Csabi már megint egy órát szenvedett az ágyban, mire elaludt. Néha csinál ilyet, de nem értem, miért, pedig nagyon álmos volt, hazafele elaludt a kocsiban is. Végül fel kellett mennem hozzá néha, így aludt el kb. 10-re.

Ma Fanni végig aludta az éjszakát!!!! Életében először. Este fél 7-kor szopizott, fél 9 körül kapott tápszert, de csak úgy 100 ml-t evett, és reggel fél 7-ig aludt! Én viszont nem voltam olyan szerencsés, hogy végig aludjak, mert ha az egyik gyerek végre alszik, akkor naná, hogy a másik virikol...

Csabi kétszer is volt fent, ekkor persze engem hív. Na de Apját hiába is hívná, egy ágyút is elsüthetnének a füle mellett, arra sem ébredne fel... Bezzeg tévénézés közben minden apró kis váratlan eseményre összerezzen, ki érti ezt...? Szóval résnyire nyitott szemmel felmentem Csabihoz, inni kért, visszafeküdt, lementem, ágyba dőltem, megint hívott, anya félek, lejött, felmentem vele, megnyugtattam, anya maradj egy kicsit, maradtam, magnó bekapcs, ülve majdnem elaludtam, lejöttem, Csabi nem szólt, visszaaludtam.

Egy óra múlva szólt Apa órája, hogy ideje kelni. Felöltöztettem Csabit, úgy, hogy még félig aludt (mindig így szoktuk, és csak én kelthetem fel, különben balhé van, „anyát akajom, anya keltsen fel", szóval menni kell), és adtam neki reggelit. Fanni csak ezután ébredt fel, fél 7-kor. Őt is megetettem, integettünk a fiúknak az ablakból, ittam kávét, kiszellőztettünk, pelust cseréltünk, felöltöztettem, kivasaltam egy óriási mennyiséget: egy Fanni-sapkát és egy Csabi-pólót, amikor Őlédisége szólt, hogy nem akar az ágyon feküdni és játszani, mert bizony álmos. Ezt abból tudom, hogy elkezdi dörzsölni az orrát és a kezeit a fejére teszi, mintha el akarná takarni a szemeit és így kizárni az egész világot. Betettem az ágyba, kapott teát, majd cumit, és 8-kor elaludt. Fél 10-kor felébredt enni, de szopizás közben elaludt, most is alszik.

Tegnap óta bekapja az alsó ajkát - és eszembe jutott, hogy Csabinak is volt ilyen időszaka.

 

twitteriwiwfb

Blog info

Fanni & Csabi mindennapjai

Mindennapi történések, események CsabiBátyus és FanniHugi életéből - SzilviAnyu "tollából".

img

Gyermekek

Galambos Csabi
child_110
14 éves, 8 hónapos, 2 hetes, 1 napos
119 cm, 18000 g
Galambos Fanni
child_111
10 éves, 1 hetes, 1 napos
86 cm, 11060 g
Fejlődés »