Legfrissebb képek

Legfrissebb kommentek

 • Varga Viktória Ez nálunk is ugyanígy van, egész délutánokat töltü...
  2011-08-02 17:32:18 (Agyő pelus!)
 • Sipos Szilvi Szia Viki! Én a hajamat tépem kakiláskor... Fanni...
  2011-07-29 11:23:38 (Agyő pelus!)
 • Varga Viktória Szia Szilvi! Végre Regi is elhagyta a pelust, e...
  2011-07-28 12:05:15 (Agyő pelus!)
 • Hegedűs Anna Az internet alapján nem szabad elhinni semmit a be...
 • Jakab Gabriella Olyan, mintha magunkról olvastam volna... két évve...

Hozzáférés

rss  RSS hírcsatorna
Az RSS hírcsatorna kizárólag a nyilvános blogbejegyzéseket tartalmazza!

Jog: Látogató

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

A pókert. Úgy egy hete Csabi rászokott a pókerre. Apja mutatta meg neki a játékot a pókerkészlettel, amit Karácsonyra kapott. Utána egész nap játszhattam Vele... Ketten játszottunk, de mind a négyünknek osztottunk lapot, ezért fordulhatott elő, hogy Apa nem is játszott, mégis Ő nyert. :)

Megtanítottam, hogyan kell osztani, két lapos texas hold'em pókert játszottunk. Az egyformákat is felismeri, és azt is tudja, hogy a betűs lapok többet érnek a számoknál. A többit még nem, de majd szép lassan menni fog. Pár napig alig hogy hazaértek az oviból, rögtön játszanunk kellett.

Aztán Apa megmutatta neki a rulette játékát. Na szép, szerencsejátékost nevelünk a fiunkból! :) Utána napokig azzal kellett játszanunk.

Hétvégén itt voltak szüleim, öcsémék, és nagybátyám. Olcsi (a leendő sógornőm) mutatott Csabinak egy magyar kártyával játszandó játékot, a nevét nem tudom, pedig mi is játszottuk gyerekkorunkban. Talán pirosozás...? Lényeg, hogy szétosztjuk az összes lapot, és felváltva rakunk középre egyet a paklinkból, mindig a legfelsőt. Ha valaki pirosat rak, a soron következő viszi a talont, és az nyer, akinek leghamarabb elfogy az összes lapja. Most ez tetszik neki legjobban.

Persze, tenap megint összevesztünk, mert ha nem Ő nyer, akkor trgédia van, egyből elkezd legörbülni a szája, és sír, na meg persze rám haragszik. Mindig próbálunk elbeszélgetni vele, hogy nem a nyerés a cél, hanem hogy jól érezzük magunkat játék közben, de eddig nem sok sikerrel jártunk. Tegnap azt hittem, eldobom az agyam, mikor egyszer csak benyögte, hogy "mit gondolsz Te, hogy odafigyelek bármire, amit mondasz?". Nem semmi beszólásai vannak, és nagyon durva néha, utána meg jön bocsánatot kérni.

message 2 hozzászólás Hozzászólok »
twitteriwiwfb

Blog info

Fanni & Csabi mindennapjai

Mindennapi történések, események CsabiBátyus és FanniHugi életéből - SzilviAnyu "tollából".

img

Gyermekek

Galambos Csabi
child_110
14 éves, 4 hónapos, 1 hetes, 4 napos
119 cm, 18000 g
Galambos Fanni
child_111
9 éves, 8 hónapos, 4 napos
86 cm, 11060 g
Fejlődés »