Legfrissebb képek

Legfrissebb kommentek

 • Varga Viktória Ez nálunk is ugyanígy van, egész délutánokat töltü...
  2011-08-02 17:32:18 (Agyő pelus!)
 • Sipos Szilvi Szia Viki! Én a hajamat tépem kakiláskor... Fanni...
  2011-07-29 11:23:38 (Agyő pelus!)
 • Varga Viktória Szia Szilvi! Végre Regi is elhagyta a pelust, e...
  2011-07-28 12:05:15 (Agyő pelus!)
 • Hegedűs Anna Az internet alapján nem szabad elhinni semmit a be...
 • Jakab Gabriella Olyan, mintha magunkról olvastam volna... két évve...

Hozzáférés

rss  RSS hírcsatorna
Az RSS hírcsatorna kizárólag a nyilvános blogbejegyzéseket tartalmazza!

Jog: Látogató

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

Szűrés: mindennapok Címke szűrés kikapcsolása

Nagyon el vagyok maradva ezzel a naplóírással, és ebben én vagyok a hibás. Regisztráltam ugyanis egy közösségi oldalra, ahol vannak játékok is, és elkezdtem néhányat. Pedig Évi (sógornőm) mondta, hogy azért nem agitál engem „farmerkedni", mert otthon lévő kismama barátnői is elkezdték, és majd' minden ráérő percükben játszanak. Gondoltam, hogy á, én nem, pedig de. Vagy majdnem. Leginkább délelőtt játszok, amikor Fanni alszik, és este, amikor már mindketten lefeküdtek.

De most beszámolok az elmúlt egy hét eseményeiről.

Megjött a jó idő, sokat sétálunk kint. Bár én elég lusta vagyok, magam miatt nem mennék ki, de Fanni szeret sétálni, úgyhogy erőt kell vennem magamon. Szinte mindig elalszik a babakocsiban, persze úgy időzítem a kimenést, hogy ne közvetlenül alvás után történjen. Kint általában nem sokat alszik, csak kb. fél órát, mert nem tologatom folyamatosan. Ugyanis ha hazajövünk, kint maradunk az udvaron, és én játszok kicsit PötyiKutyával, ne legyen féltékeny. Addig Fannit kitolom valahova szélvédett helyre. Ha felébredt, még kint maradunk, mert nagyon szereti nézni a kutyát, mindig odanyújtja a kezét, a kutya meg megszagolná és megnyalná, nem győzöm elkergetni. Ez miatt is mindig kezet mosunk bejövés után.

Bent is szépen elalszik, délelőtt például betettem az ágyába, kicsit játszott, lebontotta a rácsvédőt, de egy hangja nem volt, úgy aludt el. Jó, van, amikor ez nem megy, akkor a karomban alszik el. Éjszaka néhányszor felkel, de csak cumizni vagy teázni. Ha viszont korán evett este, akkor eszik is egyszer, de ez nem nagyon jellemző, úgy egy héten kétszer. Csabi még mindig gyakran felébreszti a hangoskodásával.

A kezével szokta mutatni, hogy éppen hova szeretne menni. De olyan édesen tartja a kezét, tenyérrel lefelé, mintha kézcsókra nyújtaná. Az üvegfestett képeket még mindig nagyon szereti megnézni, és még mindig az angyalka a kedvence. Hiába viszem oda a másik szekrényhez, rögtön megfordul, és az angyalka felé mutat. Ott aztán nevetve megütögeti kicsit az angyalkát, utána a többi képet is.

Apja mindig szokott integetni Fanninak, aki eddig nem integetett vissza neki, csak nyúlt felé a kezével. Tegnap viszont visszaintegetett Apának! Olyan aranyos volt. :) Persze Csabi mondta, hogy ezentúl Ő is mindig integetni fog Fanninak, hogy neki is visszaintegessen.

Csabi mától kezdve 3 éjjel mamáéknál fog aludni Pesten, mert a kocsi szerelőnél lesz, le kell vizsgáztatni, és ott is kell hagyni, mert előtte javításra is szorul. Reméljük, hogy péntekre kész lesz, mert akkor megyünk Apa öccsének a ballagására. Bár én lehet, hogy nem tudok menni, mert vasárnap lerobbantam. Valami vírust bekaphattam, mert nagyon fáj a torkom, és fejem (de hát ez utóbbi szinte természetes), és lázas is vagyok éjjelente, pedig nagyon ritkán szoktam belázasodni.

Utána meg Csabi öcséméknél lesz egész hétvégén. Hiába mondtam neki, hogy most sokáig nem fog látni minket, nem-e akar inkább hazajönni hétvégén. Rávágta, hogy nem. Le vagyunk mi tojva, gondolhatta. Nagyon szeret öcséméknél lenni, és már régóta mondogatja, hogy szeretne menni hozzájuk.

Fanninak szombat óta nagyon piros a jobb füle mögött és a nyaka jobb oldala. Szinte mintha ki lenne repedve a bőre. El is vittem tegnap orvoshoz: nedves ekcémája van. Írt fel rá kenőcsöt, ami ma délután lett kész, el is hoztuk. Remélem, elmúlik neki, mintha már szebb lenne.

 

message 2 hozzászólás Hozzászólok »
twitteriwiwfb

Blog info

Fanni & Csabi mindennapjai

Mindennapi történések, események CsabiBátyus és FanniHugi életéből - SzilviAnyu "tollából".

img

Gyermekek

Galambos Csabi
child_110
14 éves, 11 hónapos, 1 napos
119 cm, 18000 g
Galambos Fanni
child_111
10 éves, 2 hónapos, 3 hetes, 3 napos
86 cm, 11060 g
Fejlődés »