Legfrissebb képek

Legfrissebb kommentek

 • Varga Viktória Ez nálunk is ugyanígy van, egész délutánokat töltü...
  2011-08-02 17:32:18 (Agyő pelus!)
 • Sipos Szilvi Szia Viki! Én a hajamat tépem kakiláskor... Fanni...
  2011-07-29 11:23:38 (Agyő pelus!)
 • Varga Viktória Szia Szilvi! Végre Regi is elhagyta a pelust, e...
  2011-07-28 12:05:15 (Agyő pelus!)
 • Hegedűs Anna Az internet alapján nem szabad elhinni semmit a be...
 • Jakab Gabriella Olyan, mintha magunkról olvastam volna... két évve...

Hozzáférés

rss  RSS hírcsatorna
Az RSS hírcsatorna kizárólag a nyilvános blogbejegyzéseket tartalmazza!

Jog: Látogató

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

Szűrés: kommandós Címke szűrés kikapcsolása

Mióta kommandós lady lett a kisasszonyból, nincs olyan, amit el ne érne, ha akar.

Tegnap Csabi szobájában játszottunk, ami úgy nézett ki, hogy Csabi a szoba egyik felében autózott, én meg a másik részen körberaktam Fannit játékokkal. Egy ideig el is voltuk így, de hát minden csoda három napig tart - jelen esetben kábé három percig -, aztán Fanni észrevette, hogy Csabi autói az ágy alatt lévő könyvek előtt sorakoznak, merthogy éppen karambolosat játszott a bátyus.

Na, több se kellett Fanninak, kommandósokat is megszégyenítő sebességgel átszáguldott a fél szobán, persze féloldalas kúszásban, és már meg is kaparintotta az első keze ügyébe kerülő autót. Csabi nem vette észre rögtön, de ahogy meglátta, felordított, hogy „héééé, Fanníííí!" (ez elég gyakran elhangzik a szájából egy nap), és egyből odarohant, hogy kivegye a húga kezéből az autót. Na, erre Fanni rákiabált Csabira, és rácsapott a kezére! Komolyan, mintha veszekedett volna vele, hogy hogy' képzeli, hogy elveszi tőle a zsákmányát! :)

Már most nem hagyja magát, ami nagyon helyes is! Na persze ha én elveszek tőle valamit, akkor velem is veszekszik, kiabál, sőt, odacsap a kezével, hogy visszavegye az elorozott kincset. Múltkor szabályos hisztit vágott le, mert elvettem tőle a kulcscsomómat, miután be akarta venni a szájába. Ordított, krokodilkönnyeket ejtett, és amikor próbaképpen visszaadtam neki a kulcsot, abban a pillanatban, mintha elvágták volna a sírást. Nem semmi a kiscsaj... :)

Viszont már most keményebb, mint Csabi, aki a legkisebb karcolásért is szívet tépően tud sírni, hogy mennyire fáj, alig lehet megnyugtatni. Fanni pont az ellentettje. (Ebben is...) Néha el szokott dőlni, mert nem túl biztosan ül, és bizony olykor koppan a feje, ha nem tudom időben elkapni. De mintha meg se kottyanna neki, csak nagyon ritkán sír, akkor is csak úgy öt másodpercig, aztán minden megy tovább. A minap a bébikompban volt a konyhában, és valahogy eljutott a fiókokig. Fél szemem rajta tartottam, de már csak azt láttam, hogy egyik kezét becsípte, a másikkal meg még nyomja is a fiókot, közben nézett rám, hogy itt valami nem stimmel. Mikor kihúztam a fiókot, s így kiszabadult a keze, csak összeszorította a szemét és a száját, felszisszent egyszer, aztán mintha mi sem történt volna, újra huzigálta ki a fiókot. Nem tudom, mekkora lehet a fájdalomküszöbe, de Csabiénak a sokszorosa, az már biztos...

 

twitteriwiwfb

Blog info

Fanni & Csabi mindennapjai

Mindennapi történések, események CsabiBátyus és FanniHugi életéből - SzilviAnyu "tollából".

img

Gyermekek

Galambos Csabi
child_110
14 éves, 4 hónapos, 1 hetes, 4 napos
119 cm, 18000 g
Galambos Fanni
child_111
9 éves, 8 hónapos, 4 napos
86 cm, 11060 g
Fejlődés »