Legfrissebb képek

Legfrissebb kommentek

 • Varga Viktória Ez nálunk is ugyanígy van, egész délutánokat töltü...
  2011-08-02 17:32:18 (Agyő pelus!)
 • Sipos Szilvi Szia Viki! Én a hajamat tépem kakiláskor... Fanni...
  2011-07-29 11:23:38 (Agyő pelus!)
 • Varga Viktória Szia Szilvi! Végre Regi is elhagyta a pelust, e...
  2011-07-28 12:05:15 (Agyő pelus!)
 • Hegedűs Anna Az internet alapján nem szabad elhinni semmit a be...
 • Jakab Gabriella Olyan, mintha magunkról olvastam volna... két évve...

Hozzáférés

rss  RSS hírcsatorna
Az RSS hírcsatorna kizárólag a nyilvános blogbejegyzéseket tartalmazza!

Jog: Látogató

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

Szűrés: hétvége Címke szűrés kikapcsolása

Szombaton eljöttek szüleim, és öcsémék is egy ismerősük kislányával, Noncsival. Csabi felkeléstől kezdve szinte percenként kérdezgette, hogy mikor jönnek már, néha az agyamra ment... :) Amikor Apja sem bírta tovább, akkor tárcsázta a mama számát, később öcsém számát, és Csabi kezébe nyomta a telefont, hogy kérdezze meg tőlük. :)) Végül csak ideértek, akkor már boldog volt Csabi. Szinte alig láttam, mert Noncsival, aki 10 hónappal fiatalabb nála, nagyon jól eljátszottak, az udvaron, a játszótéren, a lakásban.

Fanni már nem volt ennyire barátságos, fáradt volt, s ezért nyűgös is. Érdekes módon néha, amikor hívta a papa vagy öcsém, hogy menjen oda hozzá, akkor odament, de rögtön fordult is vissza felém, hogy ebből elég is volt ennyi, anyához akarok menni. :)

Sokat voltunk az udvaron, mert az eső nem esett. Viszont eszméletlenül sok a szúnyog!!! Én ilyen sokat egy helyen még nem is láttam, csapatokban támadtak ránk. Jó, Duna mellett vagyunk, na de nemrég irtották... úgy tűnik, nem nagy eredménnyel.

Vasárnap meg apósomékhoz mentünk, a születésnapja volt. Persze, hogy végig rajtam lógott Fanni. Ha távolodtam tőle, egyből észrevette és ordított. Enni csak azért tudtam, mert Dóri nagynéni elvitte, de szerencsére a végére meg is nyugodott nála. Ő volt az egyetlen, akinél egy idő után elhallgatott.

Nem tudom, meddig lesz ez így, hogy mozdulni nem tudok mellőle, de egyszer csak javulni fog a helyzet. Ha nem vagyok a láthatáron, akkor azért a nagymamákat elviseli, vagy a nagynénit, tulajdonképpen kizárólag csak a nőket. Pasik, távozzatok tőlem - mondhatja magában. :) Na, ez az, ami biztosan meg fog változni idővel. :))

twitteriwiwfb

Blog info

Fanni & Csabi mindennapjai

Mindennapi történések, események CsabiBátyus és FanniHugi életéből - SzilviAnyu "tollából".

img

Gyermekek

Galambos Csabi
child_110
15 éves, 2 hetes
119 cm, 18000 g
Galambos Fanni
child_111
10 éves, 4 hónapos, 1 hetes
86 cm, 11060 g
Fejlődés »