Legfrissebb képek

Legfrissebb kommentek

 • Varga Viktória Ez nálunk is ugyanígy van, egész délutánokat töltü...
  2011-08-02 17:32:18 (Agyő pelus!)
 • Sipos Szilvi Szia Viki! Én a hajamat tépem kakiláskor... Fanni...
  2011-07-29 11:23:38 (Agyő pelus!)
 • Varga Viktória Szia Szilvi! Végre Regi is elhagyta a pelust, e...
  2011-07-28 12:05:15 (Agyő pelus!)
 • Hegedűs Anna Az internet alapján nem szabad elhinni semmit a be...
 • Jakab Gabriella Olyan, mintha magunkról olvastam volna... két évve...

Hozzáférés

rss  RSS hírcsatorna
Az RSS hírcsatorna kizárólag a nyilvános blogbejegyzéseket tartalmazza!

Jog: Látogató

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

 Mostanában, ha valami olyat szerez meg, amit tudja, hogy nem nagyon kéne, akkor úgy vigyorog, hogy a szemeit összehúzza, az orrát ráncolja, és az összes nyolc foga látszik. :) Ha rászólok olyan ejnye-bejnye hangsúllyal, akkor is így kinevet, imádom. :) Jó ötletnek tűnt, hogy kártyalapot teszek elé, kicsit messzebbre, hogy odakússzon érte, de sajnos többnek már leharapta a szélét, vagy összegyűrte, mert nem voltam elég gyors... :)

Szerdán bevittem végre a munkahelyemre megmutatni a „pici" lányt. Nem mertem már egyedül menni, mert mindig kérdezték, hogy mikor viszem már be Fannit, én meg mindig csak ígérgettem, hogy majd ekkor, majd akkor, majd ha jó idő lesz, satöbbi. Úgyhogy hétvégén eldöntöttem, bemegyünk, így Apa bevitt minket reggel, onnan ment tovább dolgozni, mi meg ott voltunk kb. két órát, majd babakocsistul metróztunk, villamosoztunk mamáékhoz, oda jött értünk Apa munka után. Fanni először szégyenlősködött, hozzám bújt, egy hangja sem volt, de szerencsére nem tartott ez sokáig, és hamar feloldódott. A végére a hangja is megjött, csak úgy sikoltozott. :) Szóval jól érezte magát, na meg én is, besöpörtem jó sok dicséretet. :))

 A délutánt szüleimnél töltöttük, a szaunás lakótelepi lakásban... Azért szaunás, mert hihetetlenül meleg van náluk, négyemeletes panelház negyedik emeletén laknak, egész délután odasüt a nap, az ablakok egy oldalra néznek, levegő semmi... Én is nehezen viseltem, nemhogy Fanni, a végére elég nyűgös volt, csak akkor lett jobb a helyzet, mikor lementünk sétálni, még aludt is egy kicsit. Viszont jó volt, mert sok a játszótér, sok a bolt, minden ott van egy helyen, vagy nem túl messze. Ez azért kicsit hiányzik itt, falun. Viszont ott állt fel életében először teljesen egyedül Fanni. Azóta itthon is megmutatta eme tudományát egy párszor, de túlzásba nem vitte.

twitteriwiwfb

Blog info

Fanni & Csabi mindennapjai

Mindennapi történések, események CsabiBátyus és FanniHugi életéből - SzilviAnyu "tollából".

img

Gyermekek

Galambos Csabi
child_110
14 éves, 11 hónapos, 1 napos
119 cm, 18000 g
Galambos Fanni
child_111
10 éves, 2 hónapos, 3 hetes, 3 napos
86 cm, 11060 g
Fejlődés »