Legfrissebb képek

Legfrissebb kommentek

 • Varga Viktória Ez nálunk is ugyanígy van, egész délutánokat töltü...
  2011-08-02 17:32:18 (Agyő pelus!)
 • Sipos Szilvi Szia Viki! Én a hajamat tépem kakiláskor... Fanni...
  2011-07-29 11:23:38 (Agyő pelus!)
 • Varga Viktória Szia Szilvi! Végre Regi is elhagyta a pelust, e...
  2011-07-28 12:05:15 (Agyő pelus!)
 • Hegedűs Anna Az internet alapján nem szabad elhinni semmit a be...
 • Jakab Gabriella Olyan, mintha magunkról olvastam volna... két évve...

Hozzáférés

rss  RSS hírcsatorna
Az RSS hírcsatorna kizárólag a nyilvános blogbejegyzéseket tartalmazza!

Jog: Látogató

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

Szűrés: kisvasút Címke szűrés kikapcsolása

Igen, itt jártunk, Királyréten. Már pénteken menni akartunk szüleimmel, de reggel rossz volt az idő, ezért inkább áttettük szombatra. Így nem kellett vonatoznunk, és Apa is jött.

Kocsival elmentünk Kismarosig, és amikor odaértünk, integethettünk a kisvasútnak, mert épp akkor indult el. Na sebaj, kerestünk parkolóhelyet, és bementünk az állomás mögötti játszótérre, amit Egészségparknak neveztek el. Még eléggé félkész állapotban volt, de azért a gyerekek jól eljátszottak, bár Csabi eleinte nem volt túl lelkes, kisvasutazni akart már, hiába mondtuk, hogy egy óra múlva indul a következő.

Nem semmi a jegy ára egyébként, a felnőtt jegy ezer oda-vissza, a gyerek meg hatszáz. Odafele úton Fanni végig az apjánál volt, épp mögöttünk ültek, és többször beleakaszkodott a hajamba, hogy hozzám akar jönni, de egy idő után elfogadta a helyzetet, hogy apjánál marad, még el is pilledt egy kicsit. Csabi egyfolytában a mellettünk lévő patakot figyelte. Szép helyeken ment a kisvasút, gyakran a házak előtt nem sokkal, érdekes lehet ilyen helyen lakni.

Kb. fél óra volt az út, ott egy másik kalauz fogadott minket, anyukám még felismerni is vélte, hogy jó húsz évvel ezelőtt is Ő volt itt, amikor gyerekként voltunk ott utoljára. :) Alighogy megérkeztünk, mentünk is hajtányozni, ami egy lábbal hajtott kocsit jelent, ami a síneken megy, tulajdonképpen, mintha bicikliznénk. Hát, mit ne mondjak, örültem, hogy Apa is jött, mert ha egyedül kellett volna a pályán végigmennem Csabival... hát nem bírtam volna egy huzamban, az biztos.

Utána elsétáltunk a patak melletti erdei játszótérre, közben jégkrémet ettünk, Fanni elaludt. Csabinak nagyon megtetszett a patak, szinte végig azzal szórakozott, hogy a köveken lépdelve átment a patak egyik oldaláról a másikra. Persze nem egyedül, leginkább a papával, akinek ez nem tudom, mennyire volt szórakozás a rossz bal lábával, de nem panaszkodott. Naná, hogy szinte rögtön belelépett a patakba, mikor Csabit próbálta átvezetni a köveken. :) Nem sokáig maradt száraz a mama lába sem, sőt egyszer én is belecsúsztam, de sebaj. Nagyon szép tiszta volt a vize, és a táj is nagyon szép volt. Ha Csabin múlt volna, még mindig ott lennénk, patakon innen és túl, nagyon élvezte, úgyhogy még biztos el fogunk menni oda.

twitteriwiwfb

Blog info

Fanni & Csabi mindennapjai

Mindennapi történések, események CsabiBátyus és FanniHugi életéből - SzilviAnyu "tollából".

img

Gyermekek

Galambos Csabi
child_110
14 éves, 4 hónapos, 1 hetes, 4 napos
119 cm, 18000 g
Galambos Fanni
child_111
9 éves, 8 hónapos, 4 napos
86 cm, 11060 g
Fejlődés »