Legfrissebb képek

Legfrissebb kommentek

 • Varga Viktória Ez nálunk is ugyanígy van, egész délutánokat töltü...
  2011-08-02 17:32:18 (Agyő pelus!)
 • Sipos Szilvi Szia Viki! Én a hajamat tépem kakiláskor... Fanni...
  2011-07-29 11:23:38 (Agyő pelus!)
 • Varga Viktória Szia Szilvi! Végre Regi is elhagyta a pelust, e...
  2011-07-28 12:05:15 (Agyő pelus!)
 • Hegedűs Anna Az internet alapján nem szabad elhinni semmit a be...
 • Jakab Gabriella Olyan, mintha magunkról olvastam volna... két évve...

Hozzáférés

rss  RSS hírcsatorna
Az RSS hírcsatorna kizárólag a nyilvános blogbejegyzéseket tartalmazza!

Jog: Látogató

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

Egy hete szombaton ünnepeltük Sződliget 60. születésnapját. Volt itt sok minden, árusok, enni-innivaló, a polgármester asszony beszédet tartott, sok oklevelet adott át, aztán végre következett a nagycsoportos óvodások kis műsora. Két táncot adtak elő, közben magnóról szólt a zene és az ének. Csabi csak egy hónapja tanulja, de ahhoz képest nagyon ügyesen csinálta, a szöveget is tudta valamennyire. Érdekes, hogy itthon akármikor kérdeztem, hogy’ van az ének, nem tudta… 

 

Ő volt az egyetlen, aki kikiabált nekem tánc közben, amit persze úgysem értettem, mert pont a fülem mellett üvöltött a zene. :) Kétszer is mondott valamit, és ha előttünk elment, integetett is nekünk. :) Utólag kiderült, hogy azt mondta, hogy nem tűrtem be a nadrágjába az inget, ezért folyton lecsúszott a gatyója. Pedig betűrtem, viszont nem volt rajta öv, ez lehetett a baj.

 

 

A nagy alkalomból, mármint Csabi „fellépésének” alkalmából elhívtam szüleimet és Irén mamát is hozzánk. Szerencsére az eső nem esett, de azért túl jó idő sem volt. Fanni nagyon élvezte az egészet, de hát Ő kis menő-manó, úgyhogy nem lepődtem meg, elnézelődött, elsétálgatott. Mindhárom gyerek kapott valamit. Igen, három, mert Apjuk is vetetett velem magának egy bólogató kutyát és egy ördöglakatot. :)

 

Délután visszasétáltunk a kétszáz szeletes tortaosztásra, sorba álltam kürtőskalácsért is. Hogy Fanni mindent megkóstolt, az természetes dolog, de hogy Csabi is evett mindkettőből, azt el se hittem! Irén mama odajött hozzám, míg sorba álltam, hogy képzeljem el, hogy a tortaszeletből Csabi milyen sokat evett. Még jó, hogy a mama magának kérte, és mégis a két gyerek ette meg… :) Utána még kürtős kalácsból is jól beettek, úgyhogy a napi cukormennyiség bevitelét kissé túlteljesítettük, de én nem akadok fent ezen.

twitteriwiwfb

Blog info

Fanni & Csabi mindennapjai

Mindennapi történések, események CsabiBátyus és FanniHugi életéből - SzilviAnyu "tollából".

img

Gyermekek

Galambos Csabi
child_110
14 éves, 11 hónapos, 1 napos
119 cm, 18000 g
Galambos Fanni
child_111
10 éves, 2 hónapos, 3 hetes, 3 napos
86 cm, 11060 g
Fejlődés »