Legfrissebb képek

Legfrissebb kommentek

 • Varga Viktória Ez nálunk is ugyanígy van, egész délutánokat töltü...
  2011-08-02 17:32:18 (Agyő pelus!)
 • Sipos Szilvi Szia Viki! Én a hajamat tépem kakiláskor... Fanni...
  2011-07-29 11:23:38 (Agyő pelus!)
 • Varga Viktória Szia Szilvi! Végre Regi is elhagyta a pelust, e...
  2011-07-28 12:05:15 (Agyő pelus!)
 • Hegedűs Anna Az internet alapján nem szabad elhinni semmit a be...
 • Jakab Gabriella Olyan, mintha magunkról olvastam volna... két évve...

Hozzáférés

rss  RSS hírcsatorna
Az RSS hírcsatorna kizárólag a nyilvános blogbejegyzéseket tartalmazza!

Jog: Látogató

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

Ha már nyáron nem voltunk, legalább most elmentünk. :) Baráti társasággal voltunk Balatonfüreden az október végi hosszú hétvégén. Amikor teljes volt a létszám, akkor 9 felnőtt és 9 gyerek volt jelen. :) Ez 4 családot plusz 1 főt jelent.

 

Mondanom sem kell, hogy a gyerekek nagyon élvezték, főleg Csabi. Sokat játszott a fiúkkal, későn feküdt le, úgyhogy ez neki kánaán volt. Fanni is élvezte a helyzetet, feltalálta magát, ide-oda sétált a gyerekek között, nézelődött. Első nap a hangját is alig lehetett hallani, ezért amikor később mégis kieresztette, többen felkapták a fejüket, hogy hangja is van ennek a gyereknek. :)

Az odaúttól kicsit tartottam, hogy’ fogja bírni Fanni a két óra autózást, de ebből egy órát átaludt. A végére ébredt fel, akkor kicsit nehéz volt lefoglalni, már sötét is volt, de este 6 körül végre odaértünk.

Szombaton borkóstolón voltunk, nagyon finom borokat kóstoltunk, a hidegtál is finom és sokféle volt. Csabi sokat volt levegőn a fiúkkal, Fanni meg el-elsétálgatott a székek között, néha odajött egy falatért. Vagy egy kortyért. Természetesen teáért, a bort csak megszaglászta. :) Elég sokat rágcsált a hétvége alatt, de ezzel nem volt egyedül. Na nem Csabira gondolok, mert Ő nem vitte túlzásba ott sem az evést.

Vasárnap túráztuk egy kicsit a szőlőtőkék között, közben szintén kóstoltunk két finom bort. Fanni elaludt közben, de bizisten nem a bortól! :)

Utána megebédeltünk egy étteremben, játszótereztünk, majd sétahajóztunk egyet a Balatonon, a naplemente is ott ért bennünket.

Hétfőn délben indultunk haza, Csabi elkezdett sírni, hogy még maradni akar – hiába mondtuk neki, hogy mindenki megy haza. Fanni nem sokkal indulás után elaludt, de Csabi nem, pedig régen Ő is olyan jókat aludt a kocsiban. Volt, hogy pont hazaérkezés előtt nem sokkal aludt el, ezért elmentünk még egy kicsit autókázni, hadd aludjon. :)

Egy dolgot hazahoztunk ám… a gyerekek bacikat cseréltek, és most mindkettő beteg. Pontosabban anya és apa is, mindenki köhög. Csabi a betegebb, este alig bír elaludni a köhögéstől, és éjjel is sokszor felkel arra, hogy köhögnie kell. Ez a negyedik hét, hogy nincsen oviban.

twitteriwiwfb

Blog info

Fanni & Csabi mindennapjai

Mindennapi történések, események CsabiBátyus és FanniHugi életéből - SzilviAnyu "tollából".

img

Gyermekek

Galambos Csabi
child_110
15 éves, 5 hónapos, 3 hetes, 5 napos
119 cm, 18000 g
Galambos Fanni
child_111
10 éves, 9 hónapos, 2 hetes, 5 napos
86 cm, 11060 g
Fejlődés »