Legfrissebb képek

Legfrissebb kommentek

 • Varga Viktória Ez nálunk is ugyanígy van, egész délutánokat töltü...
  2011-08-02 17:32:18 (Agyő pelus!)
 • Sipos Szilvi Szia Viki! Én a hajamat tépem kakiláskor... Fanni...
  2011-07-29 11:23:38 (Agyő pelus!)
 • Varga Viktória Szia Szilvi! Végre Regi is elhagyta a pelust, e...
  2011-07-28 12:05:15 (Agyő pelus!)
 • Hegedűs Anna Az internet alapján nem szabad elhinni semmit a be...
 • Jakab Gabriella Olyan, mintha magunkról olvastam volna... két évve...

Hozzáférés

rss  RSS hírcsatorna
Az RSS hírcsatorna kizárólag a nyilvános blogbejegyzéseket tartalmazza!

Jog: Látogató

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

Szűrés: szobatisztaság Címke szűrés kikapcsolása

Anno Csabinál elég soká kezdtük a rászoktatást, 2 és fél évesen lett szobatiszta, igaz, akkor szinte egyik napról a másikra. Most meg még meg se fordult a fejemben, hogy elővehetnénk a bilit, másfél éves Fanni, ráérünk nyáron, gondoltam én.

Elég régóta csinálja azt, hogy letolja a nadrágját. Néha elég idegesítő, mert: letolja-felhúzom-letolja-felhúzom-letolja… :s Aztán úgy sétálgat, bokájáig lecsúszott gatyában. Igazság szerint ezért kezdtem ruhát adni rá, azt nem tudja letolni. :)

Irén mamának említettem a dolgot, és azt mondta, hogy biztos zavarja a pelenka, azért tolja le a nadrágját. Megmondom őszintén, ez fel sem merült bennem, és nem is igazán hittem, hogy lehet benne valami.

Az egyik gatyaletolás alkalmával mondtam Apjának, hogy ültesse rá a bilire. És milyen öröm volt, mikor egyből bele is pisilt! Mi is örültünk az első produktumnak, meg Ő is. Utána egy pár napig nagyon sűrűn odament a bilihez, és mindig pisilt is bele. Azóta lanyhult azért a dolog… Nem baj, nyáron simán szobatiszta lesz szerintem, most nem erőltetem. Ha akar, ráül, ha nem akar, nem.

Kitalálta, hogy a vécére akar ülni, mert ugye tőlünk is azt látja. Még jó, hogy nem Csabit akarja utánozni, aki állva pisil… :) A szűkítőt viszont nem szereti, anélkül akar ráülni, de nem baj, mert belém kapaszkodik, és nem ijed meg, hogy beleesik.

Mostanában be szokott csapni: odamegy a bilihez, kérdezem, hogy „pisilsz a bilibe?” – bőszen bólogat, levetkőztetem, pelus le, ráül a bilire, erőlködik két másodpercig, nem jön semmi, aztán már nyúl is a vécépapír felé, hogy Ő most akkor megtöröli magát. Erre megy ki az egész. :) Múltkor majd’ félig letekerte a papírt, mire megláttam. De nagyon segítőkész gyerek, mert nekünk is Ő akar tépni, sőt, a többit is Ő akarná csinálni… :s

twitteriwiwfb

Blog info

Fanni & Csabi mindennapjai

Mindennapi történések, események CsabiBátyus és FanniHugi életéből - SzilviAnyu "tollából".

img

Gyermekek

Galambos Csabi
child_110
14 éves, 8 hónapos, 2 hetes, 1 napos
119 cm, 18000 g
Galambos Fanni
child_111
10 éves, 1 hetes, 1 napos
86 cm, 11060 g
Fejlődés »